Skip Navigation
 

Categorii

LAMPI DE OPERATII

LAMPILE DE OPERATIE - cu efect scialitic excelent sunt cu unu două sau trei braţe, respectiv cu unu, două sau trei cupole (corpuri de iluminat) sau cu posibilitatea montării unei camere video.
Montajul acestor lămpi poate fi pe plafon la o înălţime de (270cm-310cm), având o luminanţă de la 90.000.lux pana la 160000 lux/ cupola, intre 3 si 6 grade de libertate, adâncimea de focusare 55 cm.
Lampile cu cupola dubla pot ajunge la o luminanta maxima de 320000 lux
Lampile tip ZF au o luminanta de 140.000-160.000 lux/cupola.
Lămpile cu un singur braţ pot fi montate şi pe perete sau pot fi mobile, fiind dotate opţional cu acumulator.
Toate tipurile de lămpi cu halogen sunt prevăzute cu bec de rezervă incorporat, schimbarea în caz de ardere fiind făcută în mod automat, durata de viaţă a unui bec cu halogen (150W/24V,) fiind garantată minimum 1000 ore; temperatura de culoare este de 4500 grade K±200K, creşterea de temperatură creată la nivel de plagă este <1 grad C, iar la nivelul capului operatorului <2 grade C.
Lampile cu tehnologie LED au avantajul unui consum redus de energie, posibilitatea ajustarii temperaturii de culoare pentru redarea in contrast a diferitelor tesuturi in timpul actului operator, posibilitatea trecerii in modul ENDO pentru utilizarea in procedurile chirurgicale laparoscopice.
Durata de viata a ledurilor de peste 50000 ore confera acestor tip de lampi implicit o durata de utilizare indelungata.
Distanţa de lucru faţă de câmpul operator este cuprinsă între 55cm-170cm, puterea absorbită de la reţeaua de c.a. cca. 150VA pentru fiecare braţ, reglajul intensităţii luminoase se face continuu (0-160000lux), poziţionarea lămpii poate fi făcută de operator prin intermediul unui mâner demontabil şi autoclavabil sau din exterior prin intermediul unui mâner fix.
Focalizarea se face prin rotirea mânerului autoclavabil central, iar intensitatea focusului se realizează prin comandă electronică în 10 trepte.
 

LAMPI SCIALITICE CU LEDURI

Lampile scialitice cu tehnologie LED in diferite combinatii, in functie de necesitatile blocului operator, dimensiunile salii si scopurile actului chirurgical (propriu-zis sau educational). ...

 

LAMPI SCIALITICE CU O CUPOLA

LAMPI SCIALITICE MONODOM CU PRINDERE PE TAVAN SAU PE PERETE ...

 

LAMPA SCIALITICA DOUA BRATE SI DOUA CUPOLE

Lampi scialitice cu doua brate si doua cupole cu 3-6 grade de libertate...