Skip Navigation
 

Categorii

ECOGRAFE DOPPLER COLOR

ECOGRAF 4D LIVE - DOPPLER COLOR UGEO H 60 LV -

UGEO H 60 LV - ECOGRAF 4D LIVE - DOPPLER COLOR
Ecograful UGEO H60 LV reprezintă o versiune noua a ecografului ACCUVIX PRESTIGE, avand 4 conectori pentru sonde, cu softuri performante pentru analiza morfofetala si diagnostic.
UGEO H60 este ultima lansare pe piata a Companiei SAMSUNGMEDISON in gama Ecografelor Doppler color 3D/4D, avand ecran plat de 19”, touch screen de 10,4” pentru comenzi rapide, 4 porturi pentru sonde si se evidentiaza prin urmatoarele:rezolutie crescuta in 3D; operare foarte rapida in 3D Rendering; orientare in 3D; imagini performante in Doppler Color si PW; se recomanda sonde de 192 elementi performante pentru examinarea de trim.I si cord fetal.
UGEO H60 oferă tehnologie de ultimă oră pentru procedurile de diagnostic rapid și precis.
Softul S-DMR ™ creat de Samsung oferă o calitate a imaginii 2D îmbunătățita la o rezoluție mare, cu intarirea marginilor și o reducere a artefactelor produse de zgomote.
Softul S-Flow ™ care echipează Samsung UGEO H60 ofera capacitatea de a efectua detectarea fluxului scazut de sânge din vasele periferice, cum ar fi rinichi si artera medie cerebrala -MCA. Fluxul hemodinamic natural asigură o sensibilitate de înaltă performanță pentru masuratorile Doppler .
UGEO H60 S-Flow ™ facilitează scanarea chiar și în situație de diagnostic tehnic dificilă, ceea ce duce la creșterea precizie și oferirea unui serviciu îmbunătățit pentru pacienții dumneavoastră.
UGEO H60 foloseste o tehnologie integrată de ghidare a fasciculului pentru îmbunătățirea performantei de detecție a acului, rezultând acuratețe îmbunătățită în procedurile clinice. Detectarea ușoara a acului îmbunătățește precizia în procedurile de biopsie bazate pe tehnologii avansate. Acest lucru permite diagnosticul rapid și precis pentru un flux de lucru clinic optimizat care permite siguranță sporită în timpul tratamentului. Acest lucru duce la o mai bună încredere in clinician și o experiență îmbunătățită pentru pacient.
Volum NT & IT ™ este cel mai recent soft pentru realizarea examinarilor NT (pliul nucal) și IT (transluciditatea intracraniană). Aceasta tehnologie inovatoare 3D permite clinicienilor sa obtina imaginea optima 2D din planul mijlociu sagital pentru efectuarea masuratorilor NT si IT. Tehnologia facilitează scanarea și captarea planului sagital mijlociu în primul trimestru pentru a defini cu ușurință regiunea din NT și IT de măsurare, ceea ce duce la creșterea acurateței diagnosticului fătului într-un stadiu mai devreme.
3D eXtended Imaging ™ (3D ™ XI) este format dintr-o suită de trei aplicații pentru imagini inovatoare: Multi-Slice View ™, oblic View ™ și volum CT ™. Fiecare dintre acestea îndeplinește sarcini specifice imagistice și se combină pentru a oferi o imagine de ansamblu mai cuprinzătoare și holistică. Aceasta tehnologie permite un control complet și precis prin analiza imaginilor de volum 3D/4D.
UGEO H60 permite un nivel mult mai ridicat de acuratețe a diagnosticului fata de alte modele de ecografe.
Spațial Compounding imagine ™ (SCI ™) de la Samsung controlează directia fasciculului de ultrasunete la sondele lineare. SCI compune mai multe linii de scanare pentru a oferi o definiție îmbunătățită semnificativ în planuri a tesuturilor moi, combinate cu o reducere dramatică în pistrui și alte zgomote. Prin aceasta metoda se obtine o imbunătățire semnificativă în detaliu, în comparație cu alte echipamente convenționale, se asigură diagnosticarea rapidă, cu un nivel mai ridicat de precizie chiar si la pacientii dificili din punct de vedere tehnic .
QuickScan ™ a fost conceput pentru a maximiza eficiența fluxului de lucru prin optimizarea in mod automat a parametrilor cheie de imagistica prin simpla apăsare a unui buton. Creșterea rezultată a eficienței permite organizației de a oferi pacientilor un serviciu îmbunătățit cu diagnostic rapid și mai precis. Acest sistem fiabil și sigur ajută clinica sau spitalul pentru a oferi o investigatie superioară pacientului.
UGEO H60 dispune de un monitor de 18.5 inch cu un unghi de vizualizare larg. Această tehnologie oferă rezoluție înaltă, contrast și o mai clară imagine. Pe bordul ecografului UGEO H60 se gaseste un ecran tactil cu functii multiple: - Ecranul multi-touch permite utilizatorilor UGEO H60 pentru a poziționa și edita parametrii și meniuri de măsurare pentru o soluție mai flexibilă într-un mediu clinic. - Digital TGC Preset permite operatorilor de a crea și de a salva imagini ușor și rapid pentru o eficiență sporită în fluxul de lucru. ---Ofera capacitatea de a crea și de a salva presetări digitale cu o imagine clara miniatura ce aduce viteza și flexibilitatea procedurilor clinice .
-Ecranul tactil economisește timp si permite rezultate rapide în procesul de diagnosticare.
UGEO H60 are 6 taste programabile de catre utilizator pentru a maximiza capacitatea de utilizare și de a spori fluxul de lucru al organizației. Acestea sunt complet personalizabile pentru a oferi economie de timp atunci când aleg funcții. Acest accesoriu adăugat la sistem va oferi proceduri mai simple și mai rapide de diagnosticare, rezultând într-o creștere a încrederii clinice pentru practicieni.
UGEO H60 va ofera o soluție flexibilă și ușor de utilizat pentru diagnosticare.
Aplicatii: abdomen, obstetrica, cord fetal, neonatologie, urologie, parti moi, ginecologie, fertilitate, vascular, musculo-scheletal, transcranial, pediatrie , cardiologie .
Procesare imagini : Gain 200 dB, Achizitie pe 129.046 canale 2D / 256 niveluri de gri; Adancimea de examinare 2 – 30 cm; puncte de focalizare: maxim 8;Cine memory 5.400 imagini; Clip cine Store, Hard disck de 500 GB,400 cadre / sec.,scrolling dupa inghetare imagine
Functii speciale:Dual Live Mod (2D/C,2D/PD),Masuratori si calcule pe imagini stocate, Post-procesarea si Optimizarea imaginilor inghetate, 6 USB ports, 19 inch monitor LCD de inalta rezolutie, aplicatii si setari dedicate, frcventa cadrelor 700 fps,DVD RW, 10”Touch command screen,Quick scan in B-mode si PW-mode, Doppler Auto Trace,Automatic Doppler calcul, Masuratori si rapoarte pentru: OB, GYN, FETAL HEART, CARDIO, VASCULAR, UROLOGY, ABDOMINAL, PARTI MOI, MUSCULOSCHELETAL, PEDIATRIE,Post image process,Multi Image disply(1-2-4)
Soft-uri incluse 2D; Doppler pulsat(PW), POWER Pulse Inversion Harmonic,Tissue Harmonic, Tissue Doppler, Color Motion Mode, Directional Power Doppler, Multifrequency Doppler, Free angle M Mode, Agent de contrast,Trapezoidal Imaging, Pachete de masuratori integrate, Full spectrum imaging ,Color Edge Processing, Real-Time autocalculation.
Soft-uri incluse 3D; 3D-static, Inversion 3D,VOCAL ( masuratori 3D ), Multi-planar view,VCE-Intarire contrast in 3D, SFR-Eliminare zgomote si artefacte,Orientation CUBE, SeeThru mode, MagicCut Plus, Optimal volume resolution , 3D renderingOPTIONALE
OBSTETRICA-GINECOLOGIE:
MULTISLICE, 4D Real Time, STIC color, Pachet soft 3DMXI (Multi Volume Slice™, Mirror View™, Multi-OVIX™, 3D OH™ ), NT- NuchalTranslucency,HDVI-Hight Density Volume Imaging
CARDIOLOGIE: Soft cardio, Doppler unda continua (CW), Auto-INTIMA MEDIA
OPTIONALE GENERALE: Dynamic MR, Panoramic View, Spatial Compound Imaging ( SCI )-pentru sonda linear,Elastografie,DICOM